Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

ФС Србије поделио опрему за 64 клуба Подунавског округа

Фудбалски савез Србије ФС С поделио је данас у Градској управи Смедерева опрему за 64 клуба са територија Градског фудбалског савеза Смедерева, Општинског фудбалског савеза Смедеревска Паланка и Фудбалског савеза општине Велика Плана.
Фото: sportskicentarfss.co.rs

Градонацелник Смедерева Јован Беч похвалио је акцију ФС Србије.

„Посебно ми је задовољство да у име града и округа поздравим челнике Фудбалског савеза Србије заменика председника Ненада Бјековића и генералног секретара Јована Шурбатовића, као и генералног секретара ФСРЗС Радета Поповића. Први пут у историји, клубови нашег округа, њих 64 добиће овакву врсту помоћи и донације, вредну опрему. Овај вид подршке много значи свима нама, а ми као град наставићемо такође да помажемо спорт и клубове“, изјавио је Беч, а пренео званични сајт ФС С.

Испред ФС С присутнима се обратио Јован Шурбатовиц, генерални секретар Савеза.

„Задовољство је данас бити овде са вама, ово је једна у низу великих акција Фудбалског савеза Србије којом желимо да поручимо да је фудбал једнако важан на сваком делу територије Србије, у свакој општини, у сваком селу, исто онолико колико и репрезентативни фудбал“, изјавио је Шурбатовић.

Kanga: Hvala na podršci, nećemo vas izneveriti

Преузмите андроид апликацију.