Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

ФК Партизан тужи Мијаиловића и одговорне у АПР-у

Југословенско спортско друштво (ЈСД) Партизан поднеће кривичне пријаве и тужбе против Остоје Мијаиловића и одговорних у Агенцији за привредне регистре (АПР), који су председнику кошаркашке секције „црно-белих“ омогућили да се упише као правни заступник ЈСД Партизан, саопштено је вечерас из фудбалске секције клуба из Хумске.
Фото: Градске инфо

У саопштењу се истиче да Скупштина на којој је Мијаиловић изабран за председника ЈСД Партизан није легитимна и да је нелегална.

„ЈСД је рано јутрос у АПР упућен допис у којем је јасно назначено да се не могу спроводити никакве промене у регистру и да сви ти евентулани покушаји морају бити спречени“, саопштено је из фудбалске секције Партизана.

На званичном сајту АПР-а раније је данас објавио да је први човек кошаркашке секције „црно-белих“ Остоја Мијаиловић нови председник ЈСД Партизан.

АПР је усвојио резултате скупштине ЈСД Партизан одржане у просторијама тениског клуба, на којој је Мијаиловић изабран за новог председника, а не паралелно одржаних избора који су нови мандат дали досадашњем првом човеку ЈСД Милораду Вучелићу, који је уједно и председник фудбалске секције „црно-белих“.

Teniski klub Partizan uz Ostoju Mijailovića

Преузмите андроид апликацију.