Почетна > Србија
Србија

Филмски и музички фестивал Кустендорф од 25. до 29. јануара на Мећавнику

Шеснаести филмски и музички фестивал Кустендорф враћа се у свој зимски термин и одржаће се од 25. до 29. јануара 2023. године на Мећавнику на Мокрој Гори, најавили су данас организатори.
кустендорф
Фото: Мећавник.инфо

Међународни филмски и музички фестивал Кустендорф чији је оснивач награђивани редитељ Емир Кустурица, један је од ретких фестивала у свету на коме је на сваком кораку видљива размена енергије младих и искусних уметника. Који угошћава прослављене ауторе, глумце и музичаре, те бројне младе филмске ауторе и студенте филмских школа из целог света. Као и друге еминентне госте из света филма.Кустендорф је до сада угостио реномиране ауторе, глумце и музичаре. Бројне младе филмске ствараоце и студенте филмских школа из целог света. Као и друге истакнуте госте из света филма.

Уважени гости међу којима су Паоло Сорентино, Мет Дилон, Лав Дијаз, Никита Михалков, Џони Деп, Жак Одиард, Џим Џармуш, Одри Тоту, Гаел Гарсија Бернал, Моника Белучи, Алексеј Балабанов, Андреј Кончаловски, Матео Гароне, Рубен Естлунд и многи други били гости Кустендорфа.

Филмски и музички фестивал одржава се сваке године у јануару на Мећавнику. Поред великог броја истакнутих аутора и студената из целог света, Кустендорфу присутвују и представници бројних медија из земље и иностранства.

Da li se sećate Njegoševih mudrih misli iz „Gorskog vijenca“?

 

Преузмите андроид апликацију.