Почетна > Србија
Србија

Филм „Златни дечко“ видело 200 хиљада људи

Филмска прича „Златни дечко“ обишла је Србију и регион, и за два месеца од почетка биоскопске дистрибуције, погледало ју је 200.000 гледалаца, саопштили су продуценти.
златни
Фото: PrtSc/YouTube/
Zlatni dečko film

Још од самог почетка приказивања, стручна јавност као и многобројна публика, позитивно је оценила ову узбудљиву причу о младом талентованом фудбалеру, проблематичног темперамента, који од ране младости постаје мета различитих интереса многобројни публика је препознала са великим одушевљењем.

Редитељ Огњен Јанковић, заједно са сценаристима Алексом и Вуком Ршумовићем, на филмско платно су донели причу о „најбитнијој споредној ствари на свету“и Денису Марковићу, који пролази пут од локалног клуба до играча који дневно зарађује милионе.

Суров свет професионалног спортисте дочарали су Денис Мурић у главној улози, као и Андрија Кузмановић, Игор Бенчина, Петар Стругар, Алиса Радаковић, Љубомир Булајић, Јована Гавриловић, Тихомир Станић, Владимир Ковачевић, Страхиња Блажић и други.

Продукцијска кућа Фантастика Филм Студио у сарадњи са Филмским Центром Србије и Телекомом Србија стоје иза овог оригиналног пројекта.

Arena spremna za najbolje atletičare sveta (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.