Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

EXIT ће звучати боље него икад

Сваким издањем „Exit“-а главне фестивалске бине продукцијски померају границе како би публика из целог света уживала у најквалитетнијем аудио – визуелном искуству доступном на овим просторима.
Фото: PrtSc/Exit Festival/YouTube

Техничка супериорност mts Dance Arenе

Моћна mts Dance Arena, један од најпопуларнијих плесних подијума на свету, своју техничку супериорност из лета у лето показује кроз највеће иновације у продукцији, па се за прославу две деценије „EXIT“ фестивала припрема нешто дословце невиђено на овим просторима.

Своју премијеру за подручје целе југоисточне Европе од 8. до 11. јула имаће LEO, драгуљ Meyer Sounda, водеће америчке компаније специјализоване за велике аудио системе, којег на „EXIT“ доноси Skymusic.

Нова димензија Skymusic.

Квалитет звука на концертима, фестивалима и другим великим догађајима у овом делу Европе добија нову димензију јер је управо Skymusic однедавно поносни власник једног од најбољих система озвучења на свету – LEO.

Овај систем је посебно осмишљен и дизајниран да кристално чисто и транспарентно представи све инструменте – бас, саксофон, бубњеве, гитаре, али и глас, без преклапања и међусобне колизије – и стиже на „EXIT“.

Водећа рентал компанија у региону Skymusic се из године у годину брине о томе да Exit-ova публика ужива у свим продукционим достигнућима која су у том тренутку тренд у свету.

Фото: Pixabay/Free-Photos

Најпоузданијих система озвучења данашњице.

Као један од најпоузданијих система озвучења данашњице, у последњој фестивалској сезони LEO је био први избор бројних великих светских фестивала попут данског Роскилдеа, а радо се за њега одлучују и бројни искусни аудио инжењери из концертне музичке индустрије.

Да је LEO подигао лествицу у систему озвучења сматрају „Big“ Mick Hughes, који последње четири деценије реализује концерте Metallice из аудио режије, његов колега из тима Florence & The Machine Ian Laughton, затим Larry Rock из Њујоршке филхармоније.

LEO је дизајниран да буде вишенаменски и погодан за потпуно различите музичке жанрове, од класичне музике, преко жестоког рока, све до електронске музике.