Почетна > Србија
Србија

Европски „Pink Floyd Tribute“ пројекат наступио у Београду

Након највећег аустралијског и највећег британског, први пут у Србију наступио је и највећи европски „Pink  Floyd Tribute“ пројекат синоћ у клубу Хангар Луке Београд.
Фото: Танјуг/VLADIMIR SPORCIC

Деветочлани састав сачињен од професионалаца и истинских фанова групе Pink Floyd одушевио је публику на дуго очекиваном концерту који је подсећао на легендарне наступе славне групе која је обележила историју популарне музике.

Пројекат је настао у мају 2016. године од стране неколицине карловачких музичких ентузијаста са циљем да квалитетно и верно изводе музику групе Pink Floyd.

Како уз ово легендарно име иде и захтевна продукција, за аудио и визуелни доживљај, поред сјајних музичара на бини, постарали су се и Full Production, затим  Џони Грудић, продуцент, инжењер звука и музички директор пројекта, као и дизајнер светла Дино Петрина.

„Hey you“, „Wish you were here“, „Time“, „Learning to fly“, „Great gig in the sky“, „Shine on you crazy diamond“ и многи други хитови провели су публику кроз све фазе рада Пинк Флојда.

Шоу је направљен као трибуте перформанс који има све компоненте – звук, видео, светлосни ефекти и музички аранжмани врло су слични оригиналном изгледу Pink Floyd-а.

Протагонисте овог прворазредног музичког догађаја публика је испратила овацијама.

Глумица Вања Ејдус добитник Награде „Раша Плаовић“

Преузмите андроид апликацију.