Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Ево шта да додате у тесто да би било бољег укуса

Постоји велики број рецепата и трикова за различите врсте теста које и мање искусни кувари могу да користе за припрему укусног хлеба, пецива.
Фото: Pixabay/webandi

У наставку прочитајте које састојке и начине припреме можете користити да би ваша пецива била још укуснија и мекша .

Искусни пекари су открили шта додају тесту да би му дали савршену текстуру и укус.

Реч је о састојку који свако има код куће, путеру.

Уобичајен је састојак у рецептурама за тесто, али се ретко додаје на начин на који то раде пекари.

Обично се додаје парче путера на собној температури, путер пре додавања треба мало да порумени.

Како додати путер?

У тигањ додајте путер, па када се отопи, пржите га још седам до осам минута уз стално мешање.

Затим га сипајте у посуду и оставите да се охлади. У тесто додајте припремљен путер и добро га умесите.

Пециво ће бити невероватно укусно и мекано.

Hrana koja stimuliše proizvodnju kolagena

Преузмите андроид апликацију.