Ако сте се икада разочарали лепљивом масом која се накупља у микроталасној пећници приликом подгревања остатака пице, онда је овај једноставан трик за вас.

Овај трик ће вам помоћи да ваша пица буде подједнако укусна након подгревања.
Ово је једини начин да кора остане хрскава, а сир и остали састојци лепљиви и сочни.
Морате користити тигања или плочу за кување уместо тањира и микроталасне пећнице.
Узмите своје парче пице и узмите велики тигањ са поклопцем и загрејте га.
Уобичајени метод загревања у микроталасној пећници не успева јер пица остаје жилава, а ни загревање у рерни не помаже јер све тада постаје хрскаво.
Ова метода укључује загревање тигања док се не загреје, а затим стављање једног парчета унутра без уља или путера.
Након загревања од 30 секунди до једног минута, сипајте мало воде у тигањ и смањите ватру на најслабије. Затим, ставите поклопац на тигањ и пустите да се све пари.
Ако оставите пицу да се крчка додатна три или четири минута, сир би требало да постане дивно лепљив, дајући јој свеж укус ресторана.
Овај трик није тако брз као микроталасна, али је дефинитивно најбољи начин за подгревање пице.
Преузмите андроид апликацију.