Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Ево где се све одвијају актуелни радови на новосадским улицама

У току је III фаза радова на санацији Футошког пута, деоница од Булевара Слободана Јовановића до Булевара Европе (лева коловозна трака гледано у правцу града). Од четвртка, 10. новембра, за саобраћај ће бити проходна раскрсница Футошки пут-Булевар Европе, док је завршетак радова на комплетној деониоци предвиђен за петак, 11. новембра.
Фото: Град Нови Сад

На делу Булевара Јована Дучића, од Улице Бате Бркића до Булевара Слободана Јовановића, од среде, 9. новембра, биће успостављено редовно одвијање саобраћаја.

Завршетак радова у Улици Дожа Ђерђа (деоница од Пушкинове до Браће Рибникар)  планиран је за уторак, 8. новембра и истог дана у поподневним часовима, а најкасније у среду, улица ће отворена за саобраћај.
Фото: Град Нови Сад

У среду, 9. новембра, почињу радови на Путу др Голдмана у Сремској Каменици (од кружног тока до Улице Динка Шимуновића). Деоница од семафора до Улице Динка Шимуновића ће бити затворена за саобраћај, а у другом делу улице радови ће се одвијати под саобраћајем, уз регулисање брзине кретања возила.

У периоду од 7. до 10. новембра реализоваће се радови у улицама Скојевска и Гогољева, такође у Сремској Каменици. Саобраћај у овим улицама биће обустављен само док се буду изводили радови на асфалтирању.
Фото: Град Нови Сад

Поред радова из домена редовног одржавања, реализују се и инвестициони пројекти. У току су радови на изградњи саобраћајних површина са пратећом инфраструктуром у Улици Краљевића Марка, на деоници од Булевара краља Петра l до Булевара Јаше Томића. Тренутно је за саобраћај затворена деоница од Булевара Јаше Томића до Улице Берислава Берића, а у другом делу улице радови ће се изводити почетком идуће године.

Напомињемо да је, због извођења радова на изградњи брзе пруге, саобраћај обустављен у Партизанској улици, на деоници од Руменачке до Индустријске. Након завршетка ових радова, чији је рок до половине децембра, приступиће се радовима на коловозу на наведеној деоници.

Utorak u Novom Sadu je dan za bioskop ili za Dobricu Ćosića? (Utorak, 9. novembar)

Преузмите андроид апликацију.