Почетна > Србија
Србија

Ер Србија: Посао на 11.000 метара висине – пријави се и постани део нашега тима (ВИДЕО)

Српски национални авио-превозник Ер Србија расписао је конкурс за запошљавање нових чланица и чланова кабинске посаде за своју базу у Београду.

На конкурс се могу пријавити држављани Републике Србије који у тренутку подношења пријаве имају навршених 18 година, најмање диплому средње школе и течно говоре и пишу енглески језик.

Знање других страних језика сматраће се предност.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Air Serbia (@airserbia)

Ако желите да радите на 11.000 метара надморске висине, имаћете прилику да се пријавите у четири града у Србији:

Чачак: 23.02. у периоду од 10х до 18х.
Гарни Хотел Авенy Чачак, Стоје Тошића 12Г

Нови Сад: 27.02. у периоду од 10х до 18х.
Президент Хотел, Футошка 109, Нови Сад

Крагујевац: 29.02. у периоду од 10х до 18х.
Хотел Крагујевац, Краља Петра И 18

Ниш: 01.03. у периоду од 10х до 18х.
Амбасадор Хотел, Трг Краља Милана 4

Пријаве су отворене до 24 часа пре тестирања.

Најуспешнији кандидати спремни да на посао крећу из матичне базе Ер Србије у Београду имаће прилику за запослење.

Ер Србија разматра могућност да у наредном периоду слична тестирања обави и у појединим градовима у државама у региону, с обзиром на то да и ван граница Србије постоји велико интересовање за рад у српској националној авио-компанији.

Више детаља о огласима и формулар за пријаву на конкурс можете пронаћи на интернет страницама Ер Србија.

Фото: Instagram/airserbia/

– Претходна година била је једна од најуспешнијих за националну авио-компанију од како је основана пре скоро 97 година. Поверење нам је указало 4,19 милиона путника, покренули смо 23 нове дестинације, оснажили и подмладили флоту, појачали наш тим са више стотина нових колегиница и колега, промовисали 23 нова капетана. Веома смо поносни на остварено, али уједно и свесни да је авио-индустрија сложен систем у којем успех зависи од бројних фактора. Наше је опредељење да у свакодневном раду будемо оријентисани на оно што од нас зависи, о чему сведоче и јануарски резултати. Превезавши преко 50 хиљада путника више него у истом месецу 2023. године, показали смо да увек може још боље. Надамо се да ће се тај добар тренд наставити и током наредних месеци,” рекао је Јиржи Марек, генерални директор српске националне авио-компаније.

Фото: Илустрација

Најпопуларније дестинације у мрежи Ер Србије, у јануару 2024. године, када је реч о Западној Европи, биле су Цирих, Париз, Беч, Милано и Рим. У региону то су Подгорица и Тиват, док су у широј евромедитеранској зони најтраженији летови били до Истанбула, Барселоне и Атине.

Jača kontrola saobraćaja za praznične dane

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке