Почетна > Бизнис
Бизнис

Ер Србија од 5. јула повећава број летова до Москве

Ер Србија ће због великог интересовања путника од 5. јула увести додатни лета за Москву понедељком, чиме ће повећати укупан број летова на линији између српске и руске престонице са седам на осам недељно.
Фото: Pixabay/Bilal EL-Daou

Српска национална авио-компанија тренутно саобраћа ка чак четири дестинације у Руској Федерацији – Москви, Санкт Петербургу, Краснодару и Ростову на Дону.

Са укупно 14 летова недељно ка наведеним градовима у јулу, Ер Србија путницима из Русије представља главну улазну капију за путовања до нашег региона и даље, саопштила је Ер Србија.

Добра пословна одлука

„Драго нам је што додатно јачамо присуство у Русији, која представља веома важно тржиште – како за Србију, тако и за регион. Упркос ограничењима путовања, успели смо да повећамо број летова ка Москви, обновимо летове ка Санкт Петербургу и Краснодару, чак и да уведемо потпуно нову линију ка Ростову на Дону. Велика потражња и добра попуњеност летова на новој рути показују нам да је то била добра пословна одлука. Настављамо да помно пратимо тражњу и благовремено прилагођавамо мрежу околностима на тржишту“, рекао је директор комерцијале и стратегије у Ер Србији изјавио је Јиржи Марек.

Ер Србија је ваздушну везу са Руском Федерацијом, након привремене обуставе авиосаобраћаја услед пандемије корона вируса, поново успоставила 9. новембра 2020. године.