Почетна > Србија
Србија

„Ер Србија“ од 15. маја уводи директне летове до Каира

„Ер Србија“ од 15. маја 2023. године успоставља директне летове између Београда и Каира.
Фото: Танјуг/Лука Филиповић

Авиони српске националне авиокомпаније ће до египатске престонице летети три пута недељно, сваког понедељка, среде и петка, док ће се летови из Каира до Београда реализовати уторком, четвртком и суботом.

На овој рути летеће авиони типа ербас А319, наводи се у саопштењу.

Авио-карте су већ у продаји, по цени почев од 183 евра по смеру у економској класи, са укљученим свим припадајућим таксама.

„Култура и историја Египта привлаче велику пажњу туриста широм света, а специфична клима учинила је земљу фараона атрактивном током читаве године. Пратећи потребе путника у Србији, али и у ширем региону Балкана, одлучили смо да уведемо редовну директну линију између Београда и Каира“, изјавио је Бошко Рупић, директор комерцијале и стратегије Ер Србије.

„Летове до главног града Египта наша компанија је обављала од лета 2019. године и драго нам је што ћемо сада бити у прилици да поново спојимо две пријатељске земље“, додао је он.

Увођењем директних летова до Каира, путницима који лете из тог града преко Београда доступне су добре авио-везе до Амстердама, Берлина, Барија, Париза, Диселдорфа, Рима, Лондона, Љубљане, Мадрида, Милана, Прага, Тивта, Беча, Цириха, Загреба и многих других дестинација у мрежи Ер Србије, наводи се у саопштењу.

Kembridž juniverziti pres objavio knjigu: „Sažeta istorija Srbije“

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке