Почетна > Бизнис
Бизнис

Ер Србија од 15. априла успоставља летове за Мостар, карте у продаји, цена 56 евра

Ер Србија од 15. априла ове године успоставља директну авио-линију између Београда и Мостара, а српска национална авио-компанија ће до овог града у Босни и Херцеговини летети три пута недељно и то понедељком, петком и недељом, саопштила је Ер Србија.
Фото: Танјуг/Сава Радовановић

Уговор о успостављању ове линије потписан је данас.

До Мостара ће се летети авионом типа ембраер 175, лет траје 50 минута, а карте су од данас у продаји по цени почев од 56 евра по смеру, односно по цени почев од 104 евра за повратно путовање у економској класи.

Генерални директор Ер Србије Јиржи Марек рекао је да је директна авио-линија између Београда и Мостара први пут уведена 1962. године и да се, захваљујући данас потписаном уговору, поново успоставља.
Фото: Танјуг/Ер Србија/Јована Мркшић

„Уверени смо да ће линија бити корисна путницима, позитивно утицати на економски и привредни раст, да ће олакшати културну размену и допринети још бољој сарадњи на Западном Балкану. Увођењем Мостара у нашу мрежу дестинација летећемо до чак 17 градова бивше Југославије и на тај начин, преко Београда, регион повезати са дестинацијама широм Европе, Северне Америке и Азије до којих Ер Србија лети”, изјавио је он.

Нова рута српске националне авио-компаније омогућава добру повезаност из Мостара, преко Београда до Париза, Диселдорфа, Цириха, Амстердама, Осла, Барселоне, Копенхагена, Ларнаке, Стокхолма, Прага, Милана, Рима, Франкфурта, Истанбула, Венеције, Болоње, Букурешта, Кракова, Беча, Будимпеште, Хановера, Штутгарта, Хамбурга, Нирнберга, Брисела, Лиона и многих других градова из мреже српске националне авио-компаније.

Produžen rok prijave poljoprivrednika za subvencije u okviru Projekta „50:40:10“

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке