Почетна > Бизнис
Бизнис

Ер Србија и Луксер закључили уговор о партнерству

Eр Србиjа и Луксер успоставили су сарадњу закључивањем специјалног споразума (СПА Special Partnership Agreement), након што је луксембуршка национална авио-компанија 3. јуна покренула директнe летовe два пута недељно на линији Београд-Луксембург.

Сарадња српског и луксембуршког националног авио-превозника путницима омогућиће већи избор и бољу повезаност приликом путовања између Београда и Луксембургa, као и лакши приступ дестинацијама у оквиру регионалне мреже Ер Србије.

Фото: PrtSc/Air_Serbia/YouTube

„Захваљујући проактивном приступу и брзим реакцијама, успели смо да остваримо сарадњу са Луксером, недуго након што је увео директне летове између Београда и Луксембурга. Радује нас чињеница да ћемо путницима обе компаније омогућити већи избор и флексибилност током планирања путовања. Остајемо фокусирани на константно унапређење услуга и проширење сарадње са нашим партнерима“, изјавио је Џин Марек, директор комерцијале и стратегије у Ер Србији.

„Драго нам је што кроз сарадњу са Ер Србијом развијамо нашу активност ка тако широком и важном подручју као што је Источна Европа. Наш главни циљ у Луксеру је да омогућимо заједницама да се састају и остварују комерцијалну и културну размену. Овај уговор ће омогућити страним резидентима у Луксембургу да лакше дођу до своје домовине, као и да луксембуршка заједница открије лепоте и наслеђе овог региона“, рекао је Томас Фишер, комерцијални директор у Луксеру.

Захваљујући постигнутом споразуму, путници Луксера биће у прилици да преко Београда лете до дестинација Ер Србије, као што су Атина, Бањалука, Подгорица и Скопље. Ер Србија ће својим путницима омогућити летовање из градова у региону до Луксембурга преко Београда, као и могућност путовања између ова два града преко транзитних тачака као што су Берлин, Беч, Париз и Рим. Авио-карте у оквиру СПА уговора у продаји су од 1. јула.

Луксер, национални авио-превозник Луксембурга, основан је 1961. године и нуди линије до већине најзначајнијих европских градова, пословних центара и међународних чворишта, уз безбедност, квалитет и флексибилност као приоритете у пословању.