Почетна > Србија
Србија

ЕПС расписао конкурс за пријем младих електро инжињера

Акционарско друштво Електропривреда Србије (ЕПС АД) расписало је конкурс за посао за младе електро инжењере на позицији диспечера.
Фото: ЕПС

Ово је прилика да први посао добије шест инжењера или студената мастер студија са или без искуства и они ће радити у Сектору за диспечерско планирање и управлјање производњом, саопштио је данас ЕПС АД.

За посао инжењера за репланирање и оперативно енергетско управлјање – диспечера, потребно је да кандидат има завршене мастер академске студије или завршене основне студије и мастер академске студије у току.

Кандидати би требало да буду са студија електро струке, смер енергетика, и од њих се очекује знање енглеског језика на средњем нивоу.

За ову позицију није потребно радно искуство и ово је прилика за младе стручњаке да дођу до првог посла и да стекну драгоцено искуство, наводи се у саопштењу.

В.д. генералног директора ЕПС АД Душан Живковић изјавио је да је Конкурс потврда да ЕПС цени младе и образоване кадрове који желе да дају свој допринос професионализацији и модернизацији компаније.

„ЕПС на овај начин мотивише младе инжењере да своју каријеру граде у највећој енергетској компанији и да остану да живе и раде у Србији и зато их позивам да се пријаве“, рекао је Живковић.

Пријаве на конкурс са биографијом на ЕПС обрасцу и скенираним дипломама могу се послати на адресу ljudski.resursi@eps.rs до 7. октобра.

Mali: Odluka o minimalcu sledećeg četvrtka, vlada predlaže 47.154 diinara

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке