Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

Ексклузивно за Градске инфо! Ноћ када је “Психопата“ рекао збогом ММА (ВИДЕО)

Синоћни ММА спектакл “SBC Revenge #44“ био је посебан по много тога, али оно што га је дефинитивно обележило јесте наступ Васа “Психопата“ Бакочевића након кога је шокирао публику и, како је навео, заувек завршио са ММА.


Миљеник публике поражен је од стране Бразилца Макса Денера Виеире гушењем у првој рунди. Бакочевић је за наш портал дао ексклузивну изјаву о свом синоћњем поступку и открио да ли се ради о исхитреној одлуци или о нечему што је унапред планирано.

Подсећамо, ради се о дугонајављиваном мечу који је публика нестрпљиво чекала, а због кога је Денера чак научио српски језик, или барем реченицу, коју је веома често изговарао у последње време: “Где је Васо?“

Фото: Градске инфо

Да ишчекивање ове борбе буде још веће учинило је легендарно Бакочевићево појављивање са мувалицом на мерењу са којим је противнику послао јасну поруку како доживљава обрачун са њиме.

Иако се ситуација у октагону одиграла тако да је Бакочевић завршио у захвату гушења већ у првој рунди, он није желео да се преда, већ је пустио да га Бразилац успава.

Чим је дошао свести, Бакочевић је, како смо и навикли од њега, још једном шокирао публику и дохватио се микрофона, те изјавио:

“Нема лепшег места од Београда где бих завршио са овим с***ем. Није проблем изгубити, али предавати се… Е то више нећемо! Ово је мој крај у ММА!“

Он је, такође, додао да свакако не завршава са борилачким спортовима, те да од сада можемо да га пратимо искључиво у борбама голим шакама у којима за сада има две уписане победе, а након свог епилога шутнуо је рукавице и напустио кавез.

U oktagonu #8: Stefan Sekulić i Predrag Bogdanović (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.