Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Џудисти Црвене звезде вицешампиони

Актуелни вицешампиони Лиге шампиона из Париза 2021. после праве неизвесне спортске драме у Палати спортова у Горију, са домаћим Фајтером из Тбилисија, носиће ово звање и наредних годину дана.
Фото: PrtSc/Judo Club Crvena zvezda
Звездини асови у саставу Страхиња Бунчић, Филип Јовановић, Марко Сарић, Немања Мајдов, Рустам Орујев, Саид Молаеи, Бојан Дошен и Темур Ракхимов са тренерима Николом Николићем, Љубишом Мајдовим и Давидом Радуловићем, још једном су демонстрирали квалитет на међународној спортској сцени и остали у самом врху елитног клупског такмичења.

Пут до великог финала црвено бели су су почели победом над одличном домаћом екипом Ареом 4:1. Ни троструки прваци Француске, тим Сант Женевјева није имао шансе са расположеном екипом из Љутице Богдана.

У великом финалу, још једна врхунска екипа и добро познат ривал из ранијих издања Лиге шампиона, тим Фајтера из Тбилисија. Немања Мајдов победом је на најбољи начин отворио финални блок са одличним домаћинима. На жалост Страхиња Бунчић ( до 66 кг) и Бојан Дошен ( преко 100 кг) нису успели да нађу решења за своје противнике, да би Рустам Орујов ( до 81 кг ) бриљантно завршио свој дуел што је Звездине асове довело на корак до шампионског пехара, при нерешеном резултату 2:2.

Ипак у одлучујућем мечу у категорији до 81 килограм, Саид Молаеи, нније успео да донесе тако жељено одличје Црвеној звезди.

Победе ватерполиста Новог Београда и Радничког у Регионалној лиги

 

 

Преузмите андроид апликацију.