Почетна > Свет
Свет

Џони Деп опет иде на суђење

Тек што је завршио судски процес са бившом супругом Амбер Херд, глумац Џони Деп ускоро ће опет бити учесник још једног судског спора. Наиме, Грег Брукс, менаџер који је 2018. године радио на снимању филма „Град лажи”, тврди да га је Деп током снимања два пута ударио приликом свађе за коју је између осталог крив алкохол.
Фото: PrtSc/Film Streak/YouTube

Како преноси Национал, постигнут је одређени договор, али се детаљи још не знају. Познато је да Деп до краја августа мора да испуни детаље нагодбе, а у случају да то не уради, судски процес ће поново да буде покренут. Брукс је у тужби навео да је Деп урлао на њега, ударио га два пута у ребра и понудио му 100.000 долара да узврати ударац. Наводно је Брукс добио отказ, јер је одбио да обећа да неће да тужи Депа због тог инцидента. Он је уједно оптужио Депа због дрогирања на снимању филма те је тврдио да се осећао на алкохол у време споменуте свађе, која је кулминирала тучом.

Нако што је Брукс подигао тужбу, у одбрану Депа стала је Ема Даноф која је на снимању филма радила као супервизор сценарија и која је тврдила да се споменути инцидент никада није догодио. Она је суду поднела оверену изјаву у којој је навела да је сведочила свађи до које је дошло, јер је Брукс викао на црнкињу бескућницу и при томе је вређао на националној основи.

„Одмах је устао, отишао до Брукса и стао у одбрану жене. Господин Деп рекао је господину Бруксу да не може тако да се обраћа, шта мисли ко је и зашто је тако надмен”, изјавила је Ема Даноф која се успротивила Бруксовој изјави, према којој их је она и фотографисала у тренутку када га је Деп ударио.

EU preporučuje drugu buster dozu vakcine za starije od 60 godina

Преузмите андроид апликацију.