Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Два трика за најједноставније и најбрже чишћење радијатора

За свега неколико минута ваши радијатори ће бити чисти и миришљави.
Фото: Pixabay/ri

Два трика која ће вам помоћи да се решите прашине из радијатора одушевила су људе и запитали смо се како се раније нисмо сетили нечег тако логичног и једноставног.

Већина нас има радијаторе у кући и знамо како је незгодно очистити их. Спољашњост још и орибамо уз мало муке и труда, али унутрашњост је већи проблем.

Срећом, постоји решење које је неко открио на Фејсбук страници посвећеној триковима за чишћење, након што је једна жена затражила савет.

– Може ли неко да ми помогне саветима за чишћење радијатора? Горњи део на њима не може да се скине. – упитала је једна чланица групе.

Стигло је доста одговора на ово питање и неки су јој саветовали да купи четку намењену за чишћење радијатора, али све је одушевио један предлог и најбоље од свега је што не треба ништа да купујете.

– Ја их чистим тако што укључим фен за косу и продувам радијатор одозго. Тако прашина изађе из радијатора и после само усисам – написао је неко, а било је још људи који се „куну“ у овај начин чишћења.

Такође, једна девојка је открила још једну сјајну цаку, после које не само што су радијатори чисти, већ и кућа прелепо мирише.

Фото: Pixabay/Myriams_Fotos

Наиме, она користи миришљави спреј за дезинфекцију како би очистила радијатор, тако да под притиском који избацује спреј из амбалаже, прашина испада испод радијатора.

Људи су одушевљени њеним триком, а за то вам може послужити било који освеживач простора или средство за дезинфекцију у спреју, које излази под јачим притиском.

Saveti za čišćenje domaćinstva bez kojih nećete moći živeti

Преузмите андроид апликацију.