Почетна > Бизнис
Бизнис Србија

Дунав осигурање: Попусти на осигурање моторних возила до краја априла!

Компанија „Дунав осигурање“ још једном подсећа све своје осигуранике, као и нове потенцијалне кориснике, да искористе пролећну акцију осигурања моторних возила која траје до краја априла ове године.
Фото: Sutterstock

Ова традиционална пролећна акција Компаније „Дунав“ доноси бројне погодности за све оне осигуранике који желе да додатно заштите своје возило закључењем полиса каско осигурања, помоћи на путу, ауто незгоде, као и да остваре бројне друге користи.

Пролеће са собом доноси бројне промене, али неке навике као што је каско осигурање возила не би требало мењати, баш као што и наш слоган каже, „Све се мења на пролеће, само каско увек остаје!“

Власници нових аутомобила могу остварити 15% попуста на висину премије за закључивање полисе ауто-каско осигурања, док 10% попуста за закључивање или обнову постојеће полисе ауто-каско осигурања очекује власнике половних возила старости до пет година.

Уз закључену полису ауто-каско осигурања током промотивне акције очекује вас и поклон ваучер у вредности од 4.000 динара, који можете искористити за куповину ауто козметике, прибављање сервисних, вулканизерских и осталих услуга у седамдесет центара „Дунав аута“ широм Србије.

Право на поклон ваучер добијају сви власници моторних возила који у периоду од 21. марта до 30. априла ове године закључе полисе ауто-каско осигурања за нова возила, без обзира на висину премије и начин отплате аутомобила, док власници половних аутомобила право на ваучер остварују уколико премија осигурања с порезом прелази 20.000 динара.

Ваучери се могу искористити до 15. 3. 2025. године.

Целокупна регистрација возила може се обавити на једном месту у центрима „Дунав аута“ са комплетном услугом и добијањем регистрационе налепнице и полисе обавезног осигурања возила. Плаћање се може обавити кешом или картицом, а такође постоји могућности плаћања на рате од 6 до 12 месеци.
За наше осигуранике спремили смо и погодности за закључење осигурања помоћи на путу. Уз закључену каско полису власници нових возила добијају гратис полису помоћи на путу са пакетом бенефита за власнике нових возила. Уколико поседујете половно возило, осигурање помоћи на путу можете добити уз попуст од 30%. Како се увек трудимо да за наше осигуранике обезбедимо најбоље понуде, попуст од 30% можете остварити и за осигурање од ауто-незгоде.

Додатни попуст од чак 50 процената на висину премије очекује власнике половних аутомобила који истовремено закључе и полису помоћи на путу и осигурају себе и путнике у аутомобилу полисом осигурања од ауто-незгоде.

Више информација о пролећној понуди Компаније „Дунав осигурање“ и погодностима које доноси, можете добити одласком у неку од пословница широм земље, посетом сајту Компаније www.dunav.com или позивом на број 0800 386 286. Услуге у центрима „Дунав аута“ могуће је заказати позивом на број телефона 0800 334 335.

Средњи курс динара за евро 117,1400 динара

Преузмите андроид апликацију.