Почетна > Србија
Србија

Дунав осигурање: Како се заштити у случају земљотреса?

Како се заштити у случају земљотреса? „Чувар куће“ Компаније „Дунав осигурање“ пружа сву неопходну заштиту од „ризика изненађења“
Фото: Дунав осигурање

Серија земљотреса који су недавно погодили Турску и Сирију произвела је природну катастрофу несагледивих последица. Брига за имовину и здравље најближих подстакли су велики број грађана да размишљају о начинима на које је могуће заштити се управо од ризика који могу настати услед непредвидивости природе.

Учесталост остварења „ризика изненађења“ значајно је порасла последњих година, чак и у нашем региону. Иако је природне непогоде тешко са сигурношћу предвидети, мишљења стручњака су да услова за настанак земљотреса у нашој земљи има – како оних слабијих, тако и оних јачег интензитета.

Осигурање имовине и чланова домаћинства стога је једна од одлука којима можемо да обезбедимо миран сан и сигурност своје породице и дома. Компанија „Дунав осигурање“ кроз имовинско осигурање „чувар куће“ покрива широк спектар ризика који прете сваком домаћинству, док кроз додатна покрића нуди могућност прибављања полисе која укључује управо заштиту од последица земљотреса.

У оквиру пакета „чувар куће“, могуће је осигурати стамбени простор, као и ствари у њему, те ова полиса пружа заштиту од опасности као што су пожар, удар грома, излив воде и инсталација, крађа и разбојништво и многи други. Поред осигурања имовине, брига о укућанима би требало да је на првом месту, те ће уз „чувар куће“ чланови домаћинства бити осигурани од несрећног случаја или незгода насталих оштећењем имовине.
Висина премије зависи од површине стамбеног објекта, вредности имовине, као и од изабраног пакета покрића, који је могуће креирати према индивидуалним потребама. Тако, на пример, цена осигурања за објекат површине 50м2, у основном пакету са допунским осигурањем од ризика земљотреса, износи месечно свега 420,00 динара, што је вишеструко мање од сваке штете која се може догодити.

Детаљније информација могу се добити бесплатним позивањем Контакт центра на број 0800 386 286, док је путем сајта Компаније www.dunav.com могуће послати онлајн захтев за понуду.

Dunav osiguranje – Biznis forum na Kopaoniku

 

Преузмите андроид апликацију.