Почетна > Србија
Србија

„Дунав осигурање“ данас креће са исплатама разлике у премији ауто осигурања

Београд, 16. септембар 2022. – У складу са одлуком о враћању старе цене и тарифе премије ауто-осигурања на ниво који је био у примени пре 3. 8. 2022. године, сви клијенти „Дунав осигурања“ који су у периоду од  3. до 26. августа 2022. уговорили полисе осигурања од ауто-одговорности, од данас ће моћи да подигну разлику у премији на шалтерима ЈП „Поште Србије“ широм земље, само уз личну карту.
Фото: Дунав осигурање

Компанија „Дунав“ је, пратећи препоруке Народне банке Србије о враћању старе цене ауто-одговорности, својим клијентима омогућила да рефундирају разлику у премији, те ће сва физичка лица новац моћи да подигну само уз личну карту, без подношења додатне документације. Правним лицима ће бити издата одговарајућа пословна документа, а разлика премије биће уплаћена на текуће рачуне правних лица.

Водећи рачуна о својим клијентима и обезбеђујући им уштеду времена и једноставност процеса, Компанија је омогућила да се новац подигне до краја октобра 2022. године, на брз и ефикасан начин, без чекања.

У случају потребе за додатним појашњењима, позивамо клијенте да се јаве Контакт центру Компаније на број 0800 386 286, где ће добити све неопходне информације.

Onlajn polise putnih osiguranja – najvažniji korak do bezbednog putovanja

Преузмите андроид апликацију.