Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Дугу везу није лако одржати страственом, али ту је правило 2-2-2

Да ли сте некада чули за правило 2-2-2? Време је да вас упознамо са њим. Они који су са овим правилом упознати, знају и колико је ефикасно, уколико ви нисте, у Новој години обавезно почните да га примењујете.
Фото: Pexels/Rodrigo souza

Везу није баш једноставно одржавати константно занимљивом, узбудљивом и напетом. Поред стреса на послу и свакодневних изазова, у комбинацији са умором и нервозом, свака веза, у неком тренутку, почне да трпи.

Ипак, постоје начини да своју везу сачувате, а правило 2-2-2 је један од најбољих.

Шта је потребно да урадите? Једноставно, испратите ова три корака.

1. Сваке друге недеље парови морају свесно да одвоје време једно за друго и то на одговарајући начин “прославе”. Свеједно је да ли се ради о романтичној вечери, можда неком залогају у двоје у локалном ресторану, или заједничком кувању, вечера за двоје је одлична идеја.

Тако ћете задовољити чуло укуса, али, што је најважније, радићете нешто заједно! Осим тога, такво дружење вам отвара довољно простора за разговор и интимност.

2. Свака два месеца на програму треба да буде већа “пауза”. Време је за промену тапета! ОК, можда боље одлазак у оближњу бању, излет у неки град, романтичан викенд на селу или нешто слично, важно је да сте сами, да се дружите, да се подсетите на све лепоте везе и поделите то међусобно.

3. Сваке две године заједнички вишедневни одмор обавезно треба да уврстите у ваш календар заједничких активности и да га спроведете у дело. И опет је важно да не путујете с групом пријатеља или породицом, већ само вас двоје!

Test ličnosti od 15 sekundi: Odgovorite na tri kratka pitanja i otkrijte svoju skrivenu snagu

Преузмите андроид апликацију.