Почетна > Србија
Србија

Државни секретар Савић посетио српске спортисте у Орану

Државни секретар Министарства омладине и спорта Милан Савић посетио је данас српске спортисте у Медитеранском селу у алжирском Орану.
савић
Фото: PrtSc/Instagram/milan.savic_kim

Он је нашим спортистима пожелео срећу на њиховим наступима на Медитеранским играма и нагласио им је да верује у остваривање добрих спортских резултата.

Савић је обишао наше спортисте у пратњи отправника послова Амбасаде Републике Србије у Алжиру Милоша Јастребића, првог потпредседника ОКС Жарка Зечевића и генералног секретара ОКС Ђорђа Вишацког.

„Синоћ смо присуствовали сјајном отварању Медитеранских игара. Јуче сам имао прилику да гледам наше ватерполисте против Словеније, а данас смо пружили подршку нашим одбојкашима који, на жалост, нису успели да остваре победу, али верујем да ће у неком наредном сусрету бити успешнији. Очекујемо доста медаља и у екипним и у појединачним спортовима“, рекао је Савић и додао:

„Данас смо искористили прилику да обиђемо наше спортисте у Медитеранском селу, да видимо у каквим условима бораве док су у Орану, у каквим условима раде и пролазе кроз свакодневницу. Задовољни смо оним што смо видели и још једном бих нагласио да се надамо великом успеху наших спортиста који ћемо заједно прославити по њиховом повратку“.

Kajakašice Dina Bacelj i Dunja Stanojev šampionke Evrope

Преузмите андроид апликацију.