Почетна > Културна сцена

Културна сцена Нови Сад

Дружење са кућним љубимцима и поклони на Породичном дану у Arena Cineplex

Биоскоп Arena Cineplex позива малишане да са кућним љубимцима дођу на сјајно дружење током Породичног дана у недељу, 26. марта, од 11:00 до 14:00 часова.
Фото: Arena Cineplex

Најмлађе љубитеље биоскопа на великом платну очекује авантура која прати младог штенца П’Астањана, а у холу биоскопа биће дружење са кућним љубимцима, поклони и креативна радионица. Улазнице су у продаји.

Пријатељи биоскопа, Pet Republic, побринуће се да свог љубимца обрадујете посластицом, јер ће свако дете добити поклон за љубимца. Дружење са кућним љубимцима је организовано у холу биоскопа.

Из Облутка су припремили бесплатну креативну радионицу на којој ће малишани правити мачеве за мале мускетаре.

Заснована на славном роману „Три мускетара“ и смештена у 17. век, ова невероватна анимирана авантура прати младог штенца П’Астањана који путује у велелепни Париз и нада се да ће испунити свој сан да постане један од славних заштитника краља.

Након што је доказао своје вештине и стекао њихово поверење, он и њушкетари морају да одбране краља од тајне завере злог кардинала који жели да преузме власт. Будући да нико други не може да спаси ситуацију, П’Астањан и његови новостечени пријатељи, талентовани мачеваоци, крећу у авантуру како би били спасили краља и ослободили регију.

Трејлер филма:

Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа Arena Cineplex.

Repertoari bioskopa za sredu, 22. mart

 

Преузмите андроид апликацију.