Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Доносимо детаљан ценовник на Рибљој пијаци: Понуда богата, а на тезгама доминира ово поврће (ФОТО)

Недељни ручак се неће сам спремити, а репортери портала НС Уживо обишли су Рибљу пијацу и за вас погледали и упоредили цене. Цена воћа и поврћа се разликују од тезге до тезге, а како кажу продавци продаја иде солидно.
Фото: НС Уживо
ВОЋЕ

Килограм грожђа, црног или белог кошта од 300 динара. Килограм банана кошта од 200 динара. За куповину килограм нектарина потребно је издвојити од 250 динара. Крушке коштају од 150 динара. Килограм шљива кошта од 150 динара. Пола килограма ароније на акцији кошта од 250 динара. Лимун кошта од 300 динара за килограм. Јабуке се продају по цени од 150 динара, у зависности од сорте. Килограм поморанџе кошта од 250 динара. Мало паковање купина кошта од 200 динара, а исту своту новца је потребно издвојити и за мало паковање малина. Килограм смокви кошта 200 динара. Килограм лубенице кошта од 40 динара, парче кошта 100 динара. Килограм диње кошта 35 динара.

„Продаја иде солидно, с обзиром на то да је сезона годишњих. Продаја иде најбоље суботом“, рекла је продавачица за наш портал.

Фото: НС Уживо
ПОВРЋЕ

Најдоминантније поврће на Рибљој пијаци је парадајз, килограм кошта од 200 динара, а по цени од 100 динара, продаје се онај за сатараш. Краставац на акцији кошта 100 динара, а нормална цена је од 200 динара. Паприка, у зависности од сорте кошта од 200 до 250 динара. Црни лук кошта од 100 динара, а љубичасти од 150 динара. Кромпир кошта од 100 динара. Бели лук се продаје по цени од 100 динара, за три комада. Патлиџан се продаје по цени од 200 динара, а може се пронаћи и по цени од 100 динара. Тиквице коштају од 150 динара за килограм. Купус се продаје по цени од 120 динара. Кукуруз се продаје на комад по цени од 60 динара. Веза за супу кошта од 120 динара. Броколи кошта од 500 динара, а исту своту новца је потребно издвојити за карфиол. Блитва кошта од 80 до 100 динара. Млади лук кошта од 100 динара. Шаргарепа кошта од 100 до 150 динара. Цвекла кошта од 100 динара. Празилук кошта од 300 динара. Келераба кошта од 80 динара за комад. Шери се продаје у паковању и кошта 500 динара. Рукола се продаје по цени од 100 динара, за сто грама. Раштан кошта 100 динара. Першун и мирођија кошта од 100 динара за везу. Килограм шпанаћа кошта 600 динара. Пасуљ кошта 500 динара.

Фото: НС Уживо

Како смо се уверили, асортиман је богат, а на појединим тезгама органске хране забележене су гужве.

М.Л.

Leto još nije gotovo, tek počinje večeras! (petak, 9. avgust)

Преузмите андроид апликацију.