Почетна > Србија
Србија

Донација парковског мобилијара

УниКредит банка Србија донирала је граду Београду четири комплета парковског мобилијара (дрвени сто са две дрвене клупе), које су запослени у ЈКП „Зеленило – Београд“ поставили у Звездарској и Бајфордовој шуми.
донација
Фото: PrtSc/Град Београд

Непосредан повод за овакву врсту активности је тај што УниКредит банка обележава двадесет година пословања у нашој земљи. Кампања која симболично носи назив „20 година се заједно трудимо да покрећемо добре ствари“, посвећена је теми одрживости и очувања животне средине. Пројекат подразумева подршку унапређењу очувања флоре и фауне, природних станишта животињских врста, али и побољшања туристичких капацитета и популаризације заштићених подручја, те су овом приликом Граду Београду и суграђанима поклонили парковски мобилијар.

Поред ове донације, предузеће је у оквиру редовних активности поставило још четири оваква комплета, тако да је суграђанима за предах и одмор од шетње или рекреације сада на располагању укупно осам оваквих гарнитура.

донација
Фото: PrtSc/Град Београд

ЈКП „Зеленило – Београд“ увек подржава акције уређења јавних зелених површина и радује чињеница што се све чешће дешава да приватне компаније свој важан датум или јубилеј желе да обележе једном оваквом активношћу, наведено је у саопштењу из овог предузећа.

Otvoren Sentandrejski park na Klisi – ekologija na prvom mestu!

 

Преузмите андроид апликацију.