Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дочек Нове године на Green Love фестивалу

Љубитељи електронске музике имаће прилику да дочекају 2022. годину уз велика имена домаће и регионалне ди-џеј сцене и то на Green Love фестивалу који ће се одржати у Мастер центру Новосадског сајма.
Фото: GreenLove

Последње вече у 2021. години, 31. децембар, увеличаће маестрални хрватски ди-џеј Петар Дундов, као и наш Милош Вујовић и Ranchatek, док ће 1. јануара, за репризу, публика ђускати уз Методи Христова, Леу Добричић и Каталину.

Као и увек, врло је важно да #SAMOODGOVORNO рејвујемо јер је то једини начин да заштитимо себе и друге и да се препустимо „зеленој“ љубави, коју изнова буди врхунска електронска музика.

Организатори моле све посетиоце да се, ради очувања здравља и лепшег и квалитетнијег уживања у културним садржајима, придржавају свих мера.

Посетиоци су у обавези да носе заштитне маске на свим догађајима. Организатор задржава право измене одржавања програма и формата догађаја у случају промене епидемиолошких мера.

Дозвољено је да догађају присуствује до 500 људи. Зелени ковид сертификат је обавезан!

Улазнице за обе вечери коштају само 1490 динара, док појединачне износе 990 динара. Можете их пронаћи на свим Gigstix продајним местима.

Moto Deda Mrazevi devetnaesti put delili paketiće

 

Преузмите андроид апликацију.