Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања за среду, 19. јун (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду 19. јун за вас смо издвојили:

ИЗМЕНА АУТОБУСКОГ СТАЈАЛИШТА ЛИНИЈЕ 2

Због радова на топловоду у улици Бате Бркића у Новом Саду, одређује се привремено укидање стајалишта „Бул. Бате Бркића – Сателитска пијаца“ на линији број 2, Центар-Ново насеље.

ХУМАНИТАРНА НОЋ КОКТЕЛА У ДУНАВСКОМ

У Дунавском парку у 17 часова почиње хуманитарна ноћ коктела. Уз волонтере, квалитетну музику и укусне коктеле посетиоци ће имати прилику да се опусте, али и учине хуманитарно дело јер сав приход од организације одлази на лечење близанаца Страхиње и Стефана Јованчевића и Хелене Кадрије.

”OPN MIC” ВЕЧЕ У ДЕКАДЕНЦИЈИ

Нови Сад ће вечерас угостити тројицу нових звезда стендап комедије! Победници 20. јубиларне „Open Mic“ вечери, организоване од стране, по први пут наступиће пред новосадском публиком. Ови млади и талентовани комичари — Александар Новаковић, Милојко Вјештица и Марко Колар — припремили су потпуно нов и неодољив програм који ће вас насмејати до суза. Програм почиње у Декаденцији у 20 часова.

ИЗЛОЖБА ”ВИВИД” У СКЦНС

Изложба ”Вивид” Ивана Бона и Ђорђа Станојевића и даље траје. Поставка ће моћи да се погледа до 28. јуна, сваког радног дана од 9 до 15 часова у великој галерији нове зграде Студентског културног центра.

БИОСКОП

Препорука за филм је ”The Watchers”. Радња филма прати Мину, 28-годишњу уметницу која се изгуби у пространој, нетакнутој шуми у западној Ирској. Када Мина нађе склониште, несвесно остаје заробљена поред три странца које сваке вечери посматрају и уходе тајанствена створења.

ВРЕМЕ

Данас нас очекује најтоплији дан до сада. Највиша могућа температура достићи ће чак 38 степени целзијуса, док ће у најхладнијем делу дана температура бити 22 степена.
Пратите нас и сутра. Доносимо вам још нових информација и актуелности.

Tropska, junska i veoma bajkovita sreda je stigla u Novi Sad! (sreda, 19. jun)

Преузмите андроид апликацију.