Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања у Новом Саду за уторак 18. јун (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 18. јун за вас смо издвојили:

ПОЧЕЛО ПАРТЕРНО УРЕЂЕЊЕ ЈАВНЕ ГАРАЖЕ КОД БАНОВИНЕ

Почело је партнерно уређење јавне гараже код Бановине. Радови на уређењу простора изнад објекта подземне јавне гараже подразумевају комплетну изградњу пешачких стаза, са јавном расветом и урбаним мобилијаром, а уговорена вредност је 244,6 милиона динара.

КОНЦЕРТ МИ И ЛА НА ШТИКЛАМА НА СПЕНСУ

У 19 часова и 30 минута грзпа Ми и Ла на штиклама одржаће свој концерт сезоне у кадици на СПЕНС-у. Сви љубитељи добре музике су добродошли, а улаз је потпуно бесплатан.

ОТВАРАЊЕ СПОМЕН ЗБИРКЕ ПАВЛА БЕЉАНСКОГ

Вечерас у 20 часова, поводом обележавања рођења Павла Бељанског, у Спомен-збирци Павла Бељанског биће приређено свечано отварање након што је, због комплетне адаптације изложбених простора на спрату и улазног хола зграде, легат био затворен за посетиоце.

ДРЖ НЕ ДАЈ У ГИМНАЗИЈИ ЛАЗА КОСТИЋ

Упознавање породица, спискови за свадбу, одабир хаљине, торте, музике, гостију, сале… само су неке од препрека које на духовит начин приказује представа “Држ’ не дај”. Вечерас је можете погледати од 20 часова у Гимназији Лаза Костић.

РОКАДА У КЦ ЛАБ

У 17 часова у Културном центру ЛАБ почиње шаховска Рокада. Сви љубитељи шаха су добродошли да уживају у добром друштву и опробају се у игри која никада не излази из моде.

ПОСЛЕДЊА КВИЗАНЦИЈА У ДОМУ КУЛТУРЕ

У Дому културе очекује нас последњи квиз у овој сезони под називом ”Последња квизанција”. Почетак се најављује за 19 часова и 30 минута, тако да брзо пријавите своју екипу или бар идите да слушате друге и добро се забавите.

КОМЕРЦ – МУЗИЧКИ КВИЗ У ГЕРИЛА БАРУ

Још један квиз се одржава у исто време. Овога пута у Герила бару, али са потпуно различитом тематиком. У питању је ”Комерц” – музички квиз. Старт је у 19 часова и 30 минута, а сви који се разумеју у савремену музику добродошли су да покажу своје знање.

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ ВРЕМЕ СОЛИ У СКЦНС-У

Промоција књиге „Време соли“ Срђана Симића одржаће се у Клубу СКЦНС-а. Промоција почиње у 20 часова, а поред аутора, говоре Бојан Самсон, песник и књижевни критичар и Марко Каћански, редитељ.

ВРЕМЕ

Очекује нас топао дан са минималном температуром која се неће спуштати испод 22 степена и максималном температуром од 33 степена. Држите се хлада и искористите га најбољи могући начин.
Сутра у исто време на Инстаграм профилу Градске инфо пратите најновија дешавања из града. Пријатан дан.

Tropski utorak stiže u Novi Sad! (utorak, 18. jun)

Преузмите андроид апликацију.