Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак, 2. април (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 2. април за вас смо издвојили:

ИЗМЕЊЕНА ТРАСА АУТОБУСКЕ ЛИНИЈЕ 43

Поласци на линији број 43 (Нови Сад-Степановићево), који по реду вожње саобраћају преко Танкосићева, од окретнице у Кисачу саобраћаће новоизграђеним путем од Светосавске улице до државног пута IIa реда.

ПРОГРАМ ПОВОДОМ СВЕТСКОГ ДАНА АУТИЗМА

У оквиру програма којим обележавамо Светски дан аутизма, а у организацији удружења „ДАВИД – подршка деци са аутизмом“ вечерас од 17 часова у ”Ординација Арт кафе”-у можете погледати изложбу радова деце са инвалидитетом из региона под називом ” “Art&Fashion by The Special®”, а у 20 часова вас очекује Jam Session музичара са компилације “Novosadska UnderGRAND scena”.

„ЗЛОЧИН И КАЗНА“ У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ

У 20 часова на Малој сцени Позоришта младих играће се чувени комад ”Злочин и казна” који  је инспирисан истоименим романом великог руског писца Фјодора Михајловича Достојевског.

„ЛУТКА СА КРЕВЕТА БРОЈ 21“ У СНП-У

Представа „Лутка са кревета број 21“ биће изведена у 20 часова и 30 минута на Камерној сцени Српског народног позоришта. Дуг пут од пакла до живота прешла је некадашња логорашица и „лутка“ Вилма, данас средовечна жена.

„КАКВА ТИ ЈЕ ЖЕНА ТАКАВ ТИ ЈЕ ЖИВОТ“ У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ

Данас са почетком у 19 часова и 30 минута на Великој сцени Позоришта младих, одиграће се представа „Каква ти је жена, такав ти је живот“. Шта је потребно за складан брак? Одговоре на вечита питања о односу мушкарца и жене доноси вам Драган Маринковић Маца на њему својствен начин.

„ВОЈВОЂАНСКИ БЛУЗ БЕНД“ ПРЕДСТАВЉА НОВИ АЛБУМ

Војвођански блуз бенд представиће свој нови албум ”Покажи да можеш” вечерас у 19 часова у књижари ”Bulevar books“. Подсећамо, након паузе у раду бенда која је трајала 10 година, Војвођански блуз бенд је поновно покренут и то на јубиларну 50. годишњицу.

БИОСКОП

Епохални нови филм продубиће историју титана, њихово порекло и тајне Отока лобања! Не пропустите да у биоскопима погледате Годзила и Конг – Ново царство.

ВРЕМЕ

Данас нас очекује захлађење у односу на претходних неколико дана. Минимална температура износиће 12 степени, док ће максимална износити 18 степени целзијуса.

У сутрашњем издању Дневних инфо поново Вам доносимо сва интересантна дешавања која вас очекују ове среде у Новом Саду.

Kako Novosađani biraju destinaciju za letovanje?

Преузмите андроид апликацију.