Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак 20. новембар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За понедељак, 20. новембар за вас смо издвојили:
@gradskeinfo

„ИЗВРНУТЕ ПРИЧЕ“ У ОМЛАДИНСКОМ ЦЕНТРУ ОПЕНС #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #novisadvesti

♬ original sound – gradskeinfo


ИЗМЕНА ТРАСЕ АУТОБУСКЕ ЛИНИЈЕ 32

Привремено се мења траса аутобуса на линији 32 Нови Сад – Темерин, у делу трасе која пролази кроз Темерин. Измена саобраћања ове аутобуске линије биће актуелна до завршетка радова на реконструкцији коловоза у Темерину.


”ИЗВРНУТЕ ПРИЧЕ” У ОМЛАДИНСКОМ ЦЕНТРУ ОПЕНС

У Омладинском центру ОПЕНС у 16 часова и 30 минтуа биће реализована инсталација, интерактивна представа и радионицу за децу основношколског узраста под називом ”Изврнуте приче”.

Овај интерактивни, инклузивни догађај је базиран на аудио-књигама познатих бајки, али су главни ликови у овим верзијама представници осетљивих група. Пепељуга је девојчица која користи штаке да би се кретала, а Герда из Снежне краљице је девојчица са Дауновим синдромом.


ИЗЛОЖБА ФОРМА 25

Бијенална изложба Форма 25 биће свечано отворена данас у Галерији Академије уметности са почетком у 18 часова. На изложби ћете моћи видети уметничка дела у формама женског иконописа, апстрактне пластике, текстилних остварења, фотографија, графита, итд…


БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР

Древна мишологија је анимирани филм који је веома популаран у биоскопима ових дана. У питању је нови приступ класичном грчком миту испричан кроз забавне пустоловне једног миша! На далеки пут у древну Грчку нас води млада и паметна мишица Пати која је одувек желела постати хероина.


ПОЗОРИШНИ РЕПЕРТОАР

У Српском народном позоришту у 19 часова на сцени Јован Ђорђевић играће се опера Ђузепеа Вердија ”Трајивата”, док ће се у 19 часова и 30 минута, на сцени Пера Добриновић играти комад ”Бертове кочије или Сибила”.


ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА

Испред нас је претежно ведар дан са повременим пљусковима. Минимална дневна температура износиће 7, док се максимална очекује до 13 степени целзијуса.

Novi Sad je do kraja novembra festivalski grad – evo šta nas sve očekuje

Преузмите андроид апликацију.