Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду, 21. фебруар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 21. фебруар за вас смо издвојили:
@gradskeinfo

♬ original sound – gradskeinfo

НАПРЕДУЈЕ ИЗГРАДЊА ПЕТОГ МОСТА
Изградња петог новосадског моста напредује на обалама Петроварадина и Ковиља. Нови Сад је једини град у Европи у којем се паралелно граде два моста и завршава пројекат за трећи мост.


”ПРАХ” У СВЕЧАНОЈ САЛИ НИС-А
Представа „Прах“ са Наташом Нинковић и Зораном Цвијановићем игра се вечерас у свечаној сали НИС-а. Представа почиње у 20 часова, а говори о томе да некоме новац значи све, мало коме ништа, неко без њега не уме, а неко са њим још мање.


”ОПЕРСКЕ ПРИЧЕ” У КС БАРКА
У Кулутурној станици Барка можете присуствовати ”Оперским причама”. Овога пута домаћини ће разговарати о опери „Евгеније Оњегин“ чувеног руског композитора Петра Илича Чајковског. Програм прочиње у 19 часова и траје око сат времена, а улаз је бесплатан!


”БОГОЈАВЉЕНСКА НОЋ” У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ
Представа “Богојављенска ноћ” у режији Ивана Вање Алача биће изведена вечерас на Великој сцени Позоришта младих у 19 часова и 30 минута. У питању је чувени Шекспиров класик!


”МИШЈА ГРОЗНИЦА” У СНП-У
На Камерној сцени Српског народног позоришта вечерас се у 21 час приказује представа ”Мишја грозница”.


БИОСКОП
Препорука за биоскоп је филм ”Сунце мамино”. У питању је топла породична прича испричана из угла до ушију заљубљеног тинејџера који не бира средства како да дође до девојке у коју је заљубљен.


ВРЕМЕ
Пред нама је променљиво облачан дан. Најнижа температура износиће 4 степена целзијуса, док ће највиша температура достићи до 13 степени.
Наставите да се информишете уз нас јер вам сутра, у 10 часова, колега Милан доноси најновије информације везане за сутрашњи дан. Уживајте у остатку среде!

Sredom sve je u redu! Sunčana sreda u Novom Sadu! (sreda, 21. februar)

Преузмите андроид апликацију.