Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Дешавања за среду 15. мај (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 15. мај за вас смо издвојили:

БАЈКОВИТА СРЕДА НА СПЕНС-У

И ове среде на првом спрату СПЕНС-а од 17:00 часова одржаће се још једна „Бајковита среда“. Посетиоци ће моћи да присуствују радионицама цртања, изложби дечијих радова, али и у дечијој луткарској представи ”Храбри тигрић“.

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ВИСОКОЈ ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ

Сајам запошљавања и стручног усавршавања одржаће се данас у периоду од 11 до 13 часова, у холу Високе пословне школе струковних студија, где ће се представити бројне компаније из области туризма, трговине, банкарства, финансија и информационих технологије и изнети своје понуде за курсеве, праксе и запослење свим студентима новосадског Универзитета.

ДЕЧИЈЕ ПОВРЕДЕ У САЛИ НИС-А

Узбудљива и некласична љубавна прича, представа „Дечије повреде“ прати живот две одрасле особе, и њихове љубавне проблеме од школске клупе до данас. Ова изузетна представа ће вас провести кроз емотивну вожњу, истражујући сложене односе, личне изазове и емоције које се рађају из дуго скриваног пријатељства. Придружите се публици вечерас у 8 часова у сали НИСа.

”НЕБЕСКИ ОДРЕД” У СНП-У

У Српском народном позоришту данас од 20 часова и 30 минута можете погледати представу ”Небески одред”. Комад се игра на сцени Пера Добриновић, а цена улазнице износи 800 динара.

ОКРУГЛИ СТО МЛАДИХ КРИТИЧАРА У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ

У склопу Новосадских позоришних игара у Позоришту младих организује се и пратећи програм “Округли сто младих критичара” који је осмишљен идејом да се нови нараштаји едукују о позоришту. У овом програму учествују полазници Драмског студија Позоришта младих, деца различитих узраста, која су, иначе, и редовни гледаоци представа Позоришта младих. Програм почиње у 12 часова и 30 минута.

”ЦРВЕНКАПА” У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ

У Позоришту младих, у 11 часова, такође у склопу Новосадских позоришних игара, можете погледати представу ”Црвенкапа”. У питању је италијанска представа коју вреди погледати.

БИОСКОП

Ако волите мистичне приче о откривању скривених моћи, филм „Измишљени пријатељи“ је прави избор за вас. Ова занимљива филмска прича прати девојчицу која неочекивано открива да може да види измишљене пријатеље свих људи око себе. Због тога данас вреди посетити биоскопе и уживати у овом сјајном анимираном филмском остварењу.

ВРЕМЕ

Очекујемо променљиво облачно време са температурама између 23 и 12 степени. Јутарња температура ће бити око 12 степени, док ће највиша дневна температура достићи око 23 степена. Очекује се да ће током дана бити променљиво облачно са могућим краткотрајним сунчаним интервалима.

Надамо се да сте уживали у вестима које смо обрадили. Не заборавите да нас пратите и сутра када ће вам колега Милан донети нове интересантне информације.

A sreda kao i uvek, kao iz bajke! (sreda, 15. maj)

Преузмите андроид апликацију.