Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Ђурић: ПОКС више није део власти у Новом Саду

Градоначелник Новог Сада обратио се јавности саопштењем, које преносимо у целости:
Фото: Градске инфо

„Последњих десет година, од када је Српска напредна странка носилац власти у Граду Новом Саду, остварене су финансијска и политичка стабилност, и фантастични резултати у свим областима живота. Новосађани ни у једном моменту, а било је тешких периода изазваних епидемијском кризом, нису морали да брину да ли ће имати уредне комуналне услуге, или давања из буџета.

Као одговорна градска власт, у сваком моменту били смо у стању да обезбедимо нормално функционисање Града, и све услове за његов стални раст и развој. Наши суграђани су то знали да цене. На претходним локалним изборима, Новосађани су Српској напредној странци трећи пут узастопно дали највеће поверење, да настави да управља Новим Садом.

Фото: PrtSc/Instagram/milandjuric77

Управо због велике одговорности коју имамо према нашим суграђанима, не желимо ни на који начин да доведемо у питање развојну политику коју већ читаву деценију успешно спроводимо, и око које смо се окупили са нашим мањинским коалиционим партнерима. Сматрам да сви они који не деле политику и вредности Српске напредне странке, која је носилац власти у Новом Саду, не могу ни довољно одговорно да раде за добробит наших суграђана. Наша политика је политика просперитета и развоја, политика која доноси нове фабрике и нова радна места, политика која ни на један који начин неће угрозити мир и стабилност, нити будућност наше деце.

Желим да обавестим грађане да политичке странке које суштински другачије виде будућност Србије, па самим тим и Новог Сада као другог по величини града у држави, више нису део извршне власти у Граду Новом Саду. Као градоначелник Новог Сада, Покрету обнове Краљевине Србије захваљујем на досадашњој сарадњи“, каже се у саопштењу за јавност градоначелника Ђурића.

Dospeva prva rata godišnjeg poreza na imovinu za 2023. godinu

 

Преузмите андроид апликацију.