Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Ђоковић: Интервју за Екип је био ужасна грешка, колеге су ме повредиле

У наставку интервјуа за Би-Би-Си, најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, рекао је да је интервју, који је дао за француски Екип док је био позитиван на коронавирус, био ужасна грешка и лоша процена.
ђоковић
Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

Наставак интервјуа емитован је вечерас за британско подручје, преноси Танјуг.

„Интервју који сам дао за Екип, када сам био позитиван, био је ужасна грешка и процена. Волео бих да могу да вратим време и да то не урадим“, признао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

Он је објаснио због чега је пристао на интервју.

„Урадио сам то из неколико разлога. Прво, јер поштујем Екип као један од најбољих спортских медија на свету. Френк Рамера, новинар, је неко кога познајем дуго и увек сам имао одличан однос са њим. Нисам желео да га изневерим. Да ли је требало да будем више опрезан? Да ли је требало да га обавестим? Апсолутно“, рекао је Ђоковић.

Српски тенисер је рекао и да му је било јако тешко током „саслушања у Мелбурну“ и открио да су га посебно разочарале колеге.

„Осетио сам ту енергију, погледе мојих колега, људи који се налазе у згради… Разумео сам да имају перцепцију на основу оног што сазнају из медија и ја нисам изашао јавно, јер сам рекао раније да поштујем правни поступак и Аустралијан опен“, рекао је Ђоковић.

У првом великом интервјуу после депортације из Аустралије, Ђоковић је открио да ће жртвовати трофеје и шансу да постане најбољи у историји „белог спорта“ уколико вакцинација буде обавезна за наступе на турнирима.

“Sloboda je važnija od tenisa”

Преузмите андроид апликацију.