Почетна > Србија
Србија

Ђиласов идеолог скренуо с ума: Теодоровић хоће ДОЖИВОТНО да забрани Србима из Републике Српске улазак у Србију! (ФОТО)

Гостујући у јутарњем програму на тајкунској телевизији, Теодоровић је, веровали или не, затражио доживотну забрану уласка Србима из Републике Српске у своју Матицу.
Фото: PrtSc

Наставља се кампања НАТО опозиције у Србији против Срба из Републике Српске. Идеолог Ђиласовог Прогласа и дезертер и пребег у време НАТО агресије, Душан Теодоровић сада је предложио да се прекодринској српској браћи забрани доживотно улазак у Србију!

Разочарани изборним дебаклом у децембру и поразом на свим нивоима, укључујући и Београд за који су тврдили да у њему ,,сигурно побеђују“, узрок сопственог фијаска су уместо у себи видели у сународницима преко Дрине.

Најпре су измислили причу о 40 хиљада фантомских гласача из Републике Српске, али када је та лаж раскринкана, суочени са чињеницама умањили су бројку, али су наставили да лажу како су фантомски гласачи из Републике Српске однели превагу на београдским изборима.

Сада су отишли корак даље. Пре тридесет година смо имали неславну епизоду када је Србија увела усред рата санкције Републици Српској и када смо имали срамну границу и блокаду на Дрини, али Ђиласов Теодоровић сада предлаже и драстичније мере. Гостујући у јутарњем програму на тајкунској телевизији, Теодоровић је, веровали или не, затражио доживотну забрану уласка Србима из Републике Српске у своју Матицу.

Фото: PrtSc

– Теодоровић је подсетио и на дешавања у Арени и оценио да би грађанима БиХ који су долазили ту да гласају требало да буде забрањен улазак у земљу доживотно – пренела је Н1.

Ово није први пут да Теодоровић износи ставове против своје земље и народа. Недавно му је засметала и величанствена прослава Дана државности и ватромет тим поводом:

– На Коларчевом народном универзитету у Београду су изводили песму „Спрем’те се спрем’те, четници, силна ће борба да буде…“ Каква борба? Против кога борба? Моје најдубље извињење нашој браћи Бошњацима. Но пасаран – написао је Теодоровић на Твитеру.

Пред децембарске изборе подржао је прозападну опозицију и износио ставове, који се у најмању руку могу окарактерисати као издајнички:

– Само прави и искрен искорак, који подразумева прихватање реалности на Косову, санкције Русији, осуду злочина, ЕУ, НАТО могу да промене Србију набоље. Све друго су ситне политичке калкулације, које најчешће дају ситне резултате и продужавају агонију. Причаћемо још – написао је Теодоровић на Твитеру.

Отпуштен са факултета, јер није долазио на посао, па незаконито враћен на исти

Академик Душан Теодоровић је као професор Саобраћајног факултета 1999. године отпуштен, јер данима није долазио на посао, али је после три године враћен на радно место, и то мимо конкурса, а све захваљујући Србијанки Турајлић, открио је својевремено студент Александар Јакшић.

Теодоровић је добио отказ јер је пет дана заредом боравио у Америци, а да одсуство није пријавио надређенима.

Он је 31. маја 1999. добио решење о престанку радног односа због изостајања са посла. Увидом у евиденцију запослених, академик је изостао с посла више од пет дана узастопно и декан му је дао отказ. Академик 2003. године шаље захтев за заснивање новог радног односа, наводећи да је отпуштен независно од његове воље.

Фото: PrtSc

Обзиром на тајминг изостајања са посла и то да је професор фактички побегао са свог радног места у САД у јеку НАТО агресије на нашу земљу, можемо слободно закључити да је Теодоровић тада био дезертер – пребег. То што је сада уз НАТО опозицију, није никакво изненађење, већ само кмонтинуитет, јер ако је у ратном стању био у(з)САД уместо да буде уз своју земљу и народ под агресијом, зашто не би био на страни агресора и у мирнодопским условима, када се агресија одвија другим средствима.

Дезертер-пребег у време НАТО агресије, а жена му била члан ЈУЛ-а?!

Док је Теодоровић неко ко је бежао из земље за време НАТО агресије на нашу земљу и то у државу која је имала кључну улогу у тој агресији, његова супруга, Љиљана Мијатовић, позната и по потписивању контроверзних петиција подршке колегама оптуженим за корупцију, била је ни мање ни више него члан Југословенске левице (ЈУЛ) , партије Мирјане Марковић, супруге Слободана Милошевића. Те информације је јавности предочио својевремено, нико други до , опозициони Сергеј Трифуновић. Иако му је професор Теодоровић запретио тужбом за клевету, након што га је Трифуновић разоружао одређеним доказима за своје тврдње, Теодоровић је само устукнуо и рекао да ће га блокирати!

Не знамо да ли су се Теодоровићи тако стратешки поделили током деведесетих, па у случају да која год страна победи , буду на добитку, али знамо да је академик Теодоровић последњи који би имао право да нам дели лекције о моралу и демократији.

Као што видимо Теодоровићева антисрпска НАТО политика траје у континуитету, деценихјама. Сада је отишао најдаље са својим суманутим идејама. Срећом, оне овде никада неће заживети и бити реализоване, а једино што ће остати доживотно су Теодоровићева глупост и мржња према сопственом народу.

„Nasiljem protiv Srbije“ preko građana reketira investitore

Преузмите андроид апликацију.