Почетна > Спорт
Спорт

Ђерона: До 3 ујутру смо анализирали утакмицу против Катара

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Тони Ђерона изјавио је да репрезентације Норвешке, Аргентине и Холандије, са којима ће Србија имати дуеле у другој фази Светског првенства, играју свака засебно посебан стил рукомета.
Фото: Рукометни савез Србије

“Биће јако тешко јер су све три екипе потпуно другачијег стила рукомета, Норвешка са звездама попут Сагосена први је и највећи тест“, изјавио Ђерона за сајт Рукометног савеза Србије.

Утакмица између Србије и Норвешке игра се сутра од 20.30 часова.

„Велики број талентованих играча у табору Норвешке такође представља опасност, али спремићемо се што боље и дати све од себе да уз додатне преправке у одбрани и уз разноврсан напад који нас је красио у првим утакмицама дођемо до жељеног резултата. До три ујутру смо анализирали утакмицу против Катара јер иако је већ архивирана и друге екипе гледају наш видео, морамо да видимо пропусте које они могу да примете и да покушамо то да исправимо јер ће нас сигурно нападати у том сегменту“, изјавио је Ђерона.

Леви бек репрезентације Србије Урош Борзаш рекао је да Норвешка највише прети преко бекова.

„Најопаснији су на бековској линији, али имају одлична крила и одличног голмана, тако да нам неће бити ни мало лак посао. Последњих неколико година нису освајали медаље, али су увек били у самом врху. Сматрам да једино ако дамо наш максимум, можемо да дођемо до победе“, закључио је Борзаш.

Vojvodina poražena od Sabaha u drugom pripremnom meču

 

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке