Почетна > Бизнис
Бизнис

Дистрибутери ЕНП-а у систему „Опен Балкан”

ЈП „Путеви Србије” обавештавају  да ће због због великог интересовања и дистрибутери и постпејд корисници ЕНП-а од 30. августа бити корисници „Опен Балкан” пројекта.
Фото: Pixabay/tomwieden

Наплата путарине у оквиру наведеног пројекта, за кориснике који путарину плаћајају у постпејд систему преко дистрибутера, ће функционисати тако што ће за проласке кроз Србију важити исти услови као и до садa (у складу са потписаним Уговором  о обављању послова дистрибуције у постпејд систему).

За проласке кроз Северну Македонију постпејд корисницима ће бити омогућен „роминг”.

„Роминг”, односно наплата путарине ће бити омогућена кроз регистрацију сваког заинтересованог корисника на веб страници „Опен Балкан” и повезивање њихових платних картица (компанијских) на портал, наводе из овог предузећа.

За проласке кроз Северну Македонију кориснику ће се средства умањивати са регистроване платне картице и иста ће се директно уплаћивати на рачун предузећа која управљају путевима у овој земљи.

Како наводе, „роминг” за проласке кроз Северну Македонију нема додатних трошкова за корисника, већ се средства са регистроване платне картице умањују искључиво за износ путарине.

Sve veći priliv stranih radnika u Srbiju

Преузмите андроид апликацију.