Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Ди-џејеви „Felix Krocher“ и „Raxon“ на априлском „Green Love“ фестивалу

Након врхунског мартовског „Green Love“ спектакла, љубитељима електронског звука април доноси још једно магично издање „Green Love“ фестивала.
Фото: Green Love фестивал

Публика ће 15. и 16. априла на Новосадском сајму, имати прилику да удахну зелену магију, те ће тако ђускати уз позната имена стране и домаће ди-џеј сцене као што су „Felix Krocher“, „Raxon“, Факир, Каталина, Илија Ђоковић и П.С.

Познати техно продуцент из Франкфурта, „Felix Krocher“ наступиће 15. априла и присутнима пружити несвакидашњи музички догађај који ће публику водити до звезда.

Широм планете, фанови га дочекују са одушевљењем, али шта њега и његову музику чини тако посебним? Да ли су то заиста само песме које пушта викенд за викендом? Или су то можда страсти којима исписује тактове секунду по секунду и на магичан начин их преноси на публику испред себе.

Свакако да ће и новосадска публика то осетити 15. априла, а њему ће се придужити и познати новосадски ди-џеј Факир као и млада нада ди-џеј школе Владимира Аћића – Каталина.

Друго вече, 16. априла биће резервисано за „Raxona“, ди-џеја који је брзо постао један од најцењенијих музичара електронског звука на Блиском истоку.

Египћанин, који живи у Барселони, чије је огромно искуство потекло из Дубајиа, изложило га је широкој варијацији звука, и што је најважније утицајима квалитетне денс музике. Уз њега, исто вече наступиће и наш познати Илија Ђоковић као и П.С.

Више информације пронађите на сајту „Green Love“ фестивала, Фејсбук и Инстаграм налогу фестивала.

Улазнице можете пронаћи по цени од 790 динара за један дан, на свим „Gigstix“ продајним местима, или онлајн путем сајта.

“Stand up show” Geto Kruševac, 7. aprila u Hali 2 Novosadskog sajma

Преузмите андроид апликацију.