Почетна > Индекс
Актуелно Индекс Нови Сад

Девета Meђунaрoдна кoнфeрeнциjа „МЕКСТ“ од 25. до 27. новембра у Новом Саду

Међународна конференција студената туризма и хотелијерства „МЕКСТ“ ове године се одржава девети пут и то од 25. до 27. новембра у Новом Саду.
конференција
Фото: Градске инфо

Свечано отварање Конференције биће одржано у суботу 26. новембра 2022. године, са почетком у 09.45 часова у свечаној сали хотела „Парк“.

Осам до сада одржаних Конференција окупило је више хиљада учесника, а и ове године град Нови Сад ће бити место које ће окупити студенте из целог региона на једном месту.

Стицање нових сазнања из области туризма, хотелијерства и маркетинга за младе лидере, и оне који то желе да постану, али и размена искуства, повезивање и дружење, су основни мотив на којима се засива покретање конференције МЕКСТ.

Студенти и млади лидери ће и ове године имати прилику да на предавањима чују, шта је то што носе нови трендови из области туризма, хотелијерства и маркетинга.

Учесници ће имати прилику да чују међународне стручњаке и стекну знања, која не би могли да добију у оквиру студија на својим факултетима.

конференција
Фото: Градске инфо
Једна од највећих конференција у области туризма, хотелијерства и дигиталног маркетинга у региону, ове године ће обухватити три актуелне теме:

• Каријера у индустрији пословних догађаја,
• Млади предузетници и њихови бизниси,
• Инфлуенсер маркетинг и мотивација.

Организатори конференције су Удружење „Фортунс“ уз сарадњу са Природно-математичким факултетом из Новог Сада и „BIT Events“ агенцијом.

Детаљне информације и програм Конференције можете погледати овде.

Otvorena osma MEKST konferencija u Novom Sadu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.