Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад Фудбал

Деца, родитељи, креативност, хуманост и фудбал обједињени на „Породичном дану“ ФК Војводина (ВИДЕО)

„Породични дан“ Фудбалског клуба Војводина данас је објединио малишане, њихове родитеље, првотимце Воше, фудбал, али и хуманост.

На теренима ФЦ „Вујадин Бошков“ најмлађи љубитељи фудбала своје вештине су окушали на чак 10 полигона, уз подршку тренера омладинске школе ФК Војводина.

Догађају су присуствовали и првотимци Војводине, који су се са својим најмлађим фановима фотографисали, добацивали, а неки су добили и аутограме.

На четири полигона организовано је такмичење, а они најбољи кући су отишли са фудбалским лоптама и мајицама Војводине.

Посебно интересантна су била и два „родитељска“ полигона, где су тимски дух и добру сарадњу морале да покажу праве породичне екипе, сачињене од родитеља и деце.

Ипак, нису све активности биле фудбалске. Они који су желели могли су уживати у осликавању лица, док су се касније и сами могли опробати са четкицом и бојама, али са хуманим циљем.

Реч је о осликавању кућица за псе, које су малишани украшавали уз помоћ промотерки, а како су неке од њих изгледале погледајте испод.

Они који су желели, могли су на лицу места усвојити свог новог најбољег пријатеља, јер је организовано и удомљавање паса.

 

На догађају су се у продаји нашле и улазнице за меч Војводине и Партизана који је на програму 1. априла на „Карађорђе“.

Породични дан заокружен је пријатељском утакмицом са ривалом из Суботице – Спартаком, који је почео у 13 часова.

Фудбалери Војводине победили су екипу Спартака резултатом 2:0 пред око 200 гледалаца, а стрелци за Вошу били су Барај у 32. и Вукчевић у 59. минуту из пенала.

Фото: ФК Војводина

Rukometaši Vojvodine danas u istorijskom duelu za novosadski rukomet

Преузмите андроид апликацију.