Почетна > Србија
Србија

Данас прво извлачење у новом циклусу наградне игре „Узми рачун и победи“

Данас ће бити одржано прво извлачење у новом циклусу наградне игре „Узми рачун и победи“, а директан пренос од 18 часова је на првом програму РТС.

Како је саопштила Канцеларија за сарадњу с медијима, за наградну игру владало је велико интересовање грађана, а до сада је скенирано 41,1 милиона рачуна.

Ове године, наградна игра по први пут не подразумева слање коверата са рачунима, већ грађани путем апликације скенирају рачуне и на тај начин стичу право на учешће и конкуришу за вредне награде.

Сваке суботе биће извучени добитници два стана у Београду, а у овом циклусу очекује нас пет извлачења.

Јуче до осам ујутру грађани Србије послали су 41.099.325 рачуна, што је заиста превазишло све процене одзива, чак и оне најоптимистичније.

Сви грађани који скенирају своје рачуне до данас у подне, конкуришу за два стана у престоници која ће добити своје нове власнике сутра у 18 часова.

Рачуни који буду регистровани након тога или који не буду извучени у емисији, имају право учешћа у сваком наредном извлачењу.

Такође, сви рачуни који не буду добитни у овом кругу наградне игре, биће у конкуренцији за награде у другом кругу наградне игре током 2023. године, наведено је у саопштењу.

U Somboru otvoren Međunarodni sajam peradarstva

Преузмите андроид апликацију.