Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Данас почиње први Новосадски карневал бродова

Данас ће током дана бити одржан „Новосадски карневал бродова“, где ће Новосађани и гости Новог Сада у карневалској атмосфери уживати у паради пловила која ће дефиловати Дунавом, саопштили су организатори.
Фото: Градске инфо

Бродови и чамци ће дефиловати од Штранда низводно до плаже Официрац и назад до Пристана Градског зеленила преко пута Петроварадинске тврђаве, где ће сви учесници наставити да се забављају уз музику тамбураша и дувачких оркестара, храну и пиће.

Ову туристичку манифестацију, која се у Новом Саду одржава први пут, организују Удружење грађана „For All Solutions“ и компанија „Color Media Communications“ уз подршку Града Новог Сада, Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Министарства за туризам и омладину.

Поред катамарана на којима ће бити дувачки и тамбурашки оркестри, карневалску поворку ће чинити појединачни бродови и чамци чланова новосадских наутичарских клубова који ће добити заставице да оките своја пловила, бесплатне ваучере за пиво, као и по две улазнице за “Новосадски Октоберфест” који ће се одржати 6. и 7. октобра.

Karneval brodova, puno vina i rakije, novih fosila i antikviteta! Spoj nespojivog ovog vikenda u Novom Sadu! (subota, 2. i nedelja, 3. septembar)

Преузмите андроид апликацију.