Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Данас почиње Међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије

Данас почиње Међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије на Новосадском сајму и трајаће све до недеље, 02. октобра.
Фото: PrtSc/www.sajam.net
Међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије почиње данас на Новосадском сајму, а посетиоце ће дочекати преко 100 излагача из Србије, Мађарске, БиХ и Аустрије.

Наступ су најавиле најважније државне институције и фирме које се баве ловном привредом и газдују шумама, научно-образовне институције, професионална удружења и асоцијације, произвођачи хране за дивљач и рибе.

Уз изложбену поставку у халама и на отвореном делу Сајмишта биће организоване стручне активности, радионице, едукације, а излагачи најављују и бројне занимљивости, такмичења и атракције.

За посетиоце са купљеним улазницама, Новосадски сајам је у сарадњи са излагачима организовао Поклон-игру са вредним наградама.

Цена појединачне карте је 350 динара.

Улазнице за колективне посете (најмање 15 особа), као и оне за колективне посете ђака и студената, пензионере и децу од 7 до 12 година коштају 300 динара. За колективне посете неопходно је доставити најаву са бројем посетилаца – на меморандуму удружења, задруге, школе или факултета, са печатом и потписом овлашћеног лица.

Радно време сајмова од 28. септембра до 1. октобра је од 10 до 19 часова.
У недељу, 2. октобра радно време за посетиоце биће од 10 до 17 часова.

54. међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије подржале су градске, покрајинске и републичке институције.

Pod naplatom više od 1.000 parking mesta za vreme sajma lova i ribolova

Преузмите андроид апликацију.