Почетна > Индекс

Актуелно Индекс Нови Сад

Да ли су студенти задовољни резултатима јануарско-фебруарског испитног рока? (ВИДЕО)

Јануарско-фебруарски испитни рок је на факултетима завршен, предавања и вежбе из летњег семестра су увелико у току, али колико су студенти задовољни постигнутим резултатима?

Испити се много лакше полажу уколико сте одговорни и имате план, али исто тако, зависе и од доста других фактора. Колико сте били редовни на предавањима и вежбама током змиског сместра, један је од битнијих.

Ми смо у разговору са студентима покушали да сазнамо колико су ове тврдње тачње,  да ли су задовољни постигнутим резултатима у јануарско-фебруарком испитном року. Такође, покушали смо да сазнамо да ли су почели са припремама за априлски испитни рок и да ли ће успети да очисте годину пре летње паузе.

студенти
Фото: Градске инфо
Многи студенти почну да уче за испитни рок неколико недеља пре његовог самог одржавања, али  тај рок често се помера како се испити приближавају.

Учење за испите треба да почнете на време и нећете имати проблема са обимним градивом и његовим спремањем.

студенти
Фото: Градске инфо

У разговору са студентима са Правног, Технолошког, Факултета техничких наука и Медицинског факултета у Новом Саду, успели смо да сазнамо да је велика већина њих задовољна постигнутим резултатима у јануарско-фебруарском испитном року и да се надају да ће тако наставити у наредним роковима.

Поред добрих резултата у јануарско-фебруарском року, студенти су нам рекли да су почели са припремама за априлски испитни рок упоредо са почетком летњег семестра, али и да се надају да ће успети да очисте године пре летње паузе.

Gde studenti greše prilikom spremanja ispita?

Преузмите андроид апликацију.