Почетна > Нови Сад > Актуелно

Актуелно Нови Сад

Да ли сте ове среде за ђускање до касно у ноћ или за ћебенце и серије? (среда, 8. фебруар)

Стигла је среда! Некако је немогуће не помислити на Среду Адамс или на чувени израз, “Све је у реду, петак је у среду”. Ако нисте од оних који претварају среду у петак и не волите да ђускате до касно у ноћ, или вам је једноставно ове среде мало зима да изађете из куће и проведете се негде у граду, онда је данас одличан дан да погледате Нетфликсову  серију Среда Адамс која је и ове недеље на трећем месту гледаности у нашој земљи.
Фото: Градске инфо

Ако ипак претварате среду у петак, онда само изаберите где и како ћете то урадити пошто дешавања има прегрш у Новом Саду ове среде.

“Fatboy b2b Lycka”, нераздвојни дуо поново у КЦ Лабу! “Fatboy b2b Lycka” ће вас раздрмати уз фанки, диско и хаус мелодије. Журка почиње већ у 19:00 часова.

Улаз симболичних 100 динара.

У “Brauhaus-u” као и сваке среде до сад вече ће вам улепшати својим гласом Александра Милошевић. Све информације и резервације искључиво на 021 30 10 477.

Ове среде у Пупину организује се акустично вече са Марком Верајом. Број места је ограничен зато резервишите на време: 066/266 166

У Позоришту младих можете погледати представу “Деца паклене поморанџе” од 19:30 часова.

„Деца Паклене поморанџе“, инспирисана књигом Ентонија Барџиса која је пре 59 година експлодирала у свету.

Они су наша заборављена деца, коју смо – ми – заборавили… Зато су сада ту – због свега што смо им обећали да ће бити, а није се догодило.

Ти анђели са крилима дубоко умоченим у катран дошли су да наплате екстра камату на сјебано детињство. Сада с правом питају: колико још ратова треба да изгубе они који су их изгубили да би схватили да су бивши?!!

Фото: PrtSc/pozoristemladih.co.rs
У Српском народном позоришту на сцену излази од 19:30 часова “Џандрљив муж”.
Биљана Грбовић у КС Еђшег организује радионицу “Како да осигурате да вам се дете поверава”. Који су то неопходни предуслови да би вам се деца поверавала и који је најбољи начин да те критеријуме задовољите? Сазнајте кроз конкретне примере комуникације између родитеља и деце на радионици коју организује Удружење родитеља Матица. Радионица је за све бесплатна и почиње од 18:00 часова.
Фото: Градске инфо

Удружење Бизниснова – Центар за проактивно пословање из Новог Сада у партнерству са Удружењем Ремикс из Новог Сада од 08. до 10. фебруара 2023. године у Америчком кутку (Кеј жртава рације 2б, Нови Сад) организује радионицу „Модел виртуелног социјалног предузећа по методологији Трип“.

Циљ радионице је да се учесници на иновативан начин проведу кроз искуство стварања и развоја друштвеног, односно социјалног предузећа. „ТриП“ је друштвена игра коју је развио Центар за друштвено одговорно предузетништво (ЦДОП), а која води играче кроз различите фазе и ситуације при вођењу социјалног предузећа и упознаје са основама друштвеног пословања.

Ако сте научили енглески језик, а немате са ким да причате и научите још нешто, онда је данас ваш дан. Вежбајте ваш енглески у Америчком кутку. Конверзацију на енглеском води Лана Ранис, дугогодишња сарадница која је велики део свог живота провела у Чикагу. Лана је ћаскање на енглеском заказала данас за 18:30 часова.

Фото: Pixabay/raphink

Поједине улице у граду ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.

Уживајте!

Koje jezero nadomak Novog Sada obožavaju ljubitelji ribolova? 

Преузмите андроид апликацију.