Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Да ли је ово срећа или нешто много више?

Пронашли сте новац на улици и помислили како имате среће. Заправо тај тренутак није само срећа, већ има много дубље значење. Када пронађете новац пробајте да запамтите прву мисао која вам је прошла кроз главу – она обично указује на поруку коју вам шаље та ситуација.
Фото: Pexels/Sudipta Mondal

Није свеједно ни који број се налази на новцу. Портал themindsjournal.com доноси детаљно објашњење.

Новац са бројем 1

Овај број је повезан са новим почетком, сигнализира на нове идеје, постигнућа, напредак и успех. Поручује вам да треба да останете позитивни и да стиже ваше време.

Новац са бројем 2

Овај број има поруку везану за независност и окружење. Указује вам на то да се морате прилагодити, морате научити важност односа с другима јер, иако је независност важна и добра, постоје неке границе – не можете увек у свему бити сами, понекад је потребно сарађивати с другима. Осим тога, овај број има још неколико значења – трудноћа, хармонија, стрпљење и партнерство.

Новац са бројем 5

Овај број вам показује да имате способност да постигнете све што замислите и да је живот узбудљив. Време је за раст, ширење, промене и авантуре. Новчић од 5 динара, новчаница од 50 и 500 поручују вам да морате искористити своје таленте.

Новац с бројем 10

Број 10 жели да вам поручи да верујете својој интуицији и направите оно што сте наумили и одлучили. Ослободите се страха јер ће вас те одлуке одвести до позитивних промена.

Uklonite masnoću i prljavštinu sa vrata rerne sa samo dva sastojka

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке