Почетна > Нови Сад
Кошарка Нови Сад

„Continental Automotive Srbija“ је нови златни спонзор КК Војводина (ФОТО)

Кошаркашки клуб Војводина данас је добио свог „златног“ спонзора, а у питању је компанија „Continental Automotive Srbija“.
Фото: Градске инфо

Сарадња између клуба и компаније трајаће најмање годину дана, а лого компаније „Continental Automotive Srbija“ биће на полеђини дреса КК Војводина већ од наредног меча, на месту између презимена и броја играча.

Фото: Градске инфо

Тим поводом организована је прес конференција којој су присуствовали председник клуба Жељко Ребрача, шеф стручног штаба Милош Исаков Ковачевић, али и представници континентала, генерални директор Саша Ћоринга и директор новосадских фабрика Едвин ван дер Каа.

Фото: Градске инфо

„Поставили смо испред себе један амбициозан петогодишњи план. Желимо да вратимо КК Војводину на европску мапу где јој је стварно и место и да буде расадник талената из Србије“, рекао је Жељко Ребрача и затим се захвалио компанији „Continental“.

Фото: Градске инфо

„Ово је моменат који је много битан, и у ком нам је потребна подршка, и овим путем би се јавно захвалио компанији Contiental која је препозлана моменат и тренутак да нам помогне да идемо на горе“, закључио је Ребрача. Он је касније додао да је веома захвалан Граду Новом Саду и бившем градоначелнику Милошу Вучевићу који је помогао „поновном покретању“ КК Војводина.

Генерални директор компаније „Continental Automotive Srbija“ Саша Ћоринга најпре се захвалио Ребрачи што је изабрао баш Нови Сад, и подсетио да је Жељко Ребрача био идол многима.
Фото: Градске инфо

„Веома смо поносни и срећни што ћемо имати пројекат заједно. Верујемо у успех Војводине и знамо да је КК Војводина један од симбола града, желимо и да „Continental“ буде један од привредних симбола града Новог Сада“

Саша Ћоринга је између осталог истакао да „Continental“ вреднује сличне ствари које се могу наћи у спорту, као што су тимски дух и страст за победом, те позвао запослене на трибине да подрже КК Војводина.

Затим се присутнима обратио Едвин ван дер Каа, директор фабрика у Новом Саду, али неочекивано, на српском:
Фото: Градске инфо

„У име Continental-a ми смо срећни због сарадње са клубом Војводина“, започео је директор фабрика у Новом Саду.

Он је између осталог рекао како је веома задовољан што је у овим тешким временима успео да убеди управу своје компаније да су улагања у ствари као што су локалне заједнице и спорт важна и да имају смисла.

Холанђанин је за крај поново говорио на српском и оставио јасну поруку:

Желим успех тиму Војводине, видимо се на трибинама!

Председник КК Војводина Жељко Ребрача компанији „Continental Automotive Srbija“ на крају је уручио и један поклон – кошаркашку лопту.

Фото: Градске инфо

Vaterpolistkinje Vojvodine u pohodu na duplu krunu!

Преузмите андроид апликацију.