Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

„Cineplexx Promenada“ вас води у Париз или Рим – ево како да учествујете у наградној игри

Фебруар је месец љубави, а осим романтичних прича на великом платну, Синеплекс Променада доноси и романтичне награде за најкреативније.
Фото: Промо

Посетите нас у периоду од 6. до 28. фебруара, погледајте неки од актуелних наслова, пронађите велики Синеплекс лексикон у холу биоскопа на којем се налазе папири са питањима која смо припремили, попуните их и убаците у наш романтични лексикон. Потрудите се да одговори буду занимљиви, романтични, инспиративни, а ми ћемо најкреативније наградити.

У сарадњи са „Ер Србија“, имаћете прилику да освојите по две авионске карте за град светлости – Париз или вечни град – Рим.

„Bear Box“ је обезбедио огромног плишаног медведа високог 1.7 метара, а поред ових награда, најкреативнији ће моћи да освоје и Синеплекс брендиране поклоне у духу љубави.

Дођите у биоскоп Синеплекс Променада да заједно уживамо у љубавним причама на великом платну као што су „Титаник: 25 година“, „Чаробни Мајк: Последњи плес“, „Шта љубав има с тим?“ и другим, јер Синеплекс лексикон чека ваше креативне одговоре!

Opera SNP-a i Nacionalna opera Temišvar udruženi za Dan zaljubljenih

Преузмите андроид апликацију.